Снимка pixabayНад 55% от офис наемателите в София планират да започнат

...
Снимка pixabayНад 55% от офис наемателите в София планират да започнат
Коментари Харесай

Допитване: 55% от бизнеса планира връщане в офиса до есента

Снимка pixabay

Над 55% от офис наемателите в София възнамеряват да стартират поетапно връщане на чиновниците си в офиса до есента, в случай че обстановката с ковид остане под надзор. Това сподели изследване на консултантската компания за бизнес парцели Cushman & Wakefield Forton измежду компании от разнообразни браншове с общо над 22 000 чиновници. Допитването е извършено през втората половина на май и делът на участниците е изчислен въз основата на броя на работещите в тях, представено от  Bloomberg TV Bulgaria.

Около 28% от работещите в интервюираните сдружения към този момент са в офиса, а компании, в които са заети 17% от общия брой чиновници, към момента не са възнамерявали дата на връщане. Показателно е, че 71% от чиновниците ще се върнат към нормалната си работна среда след метаморфоза на пространството. Това постанова работодатели и притежатели на здания да се погрижат за сигурността на чиновниците, което постоянно е обвързвано с дълъг и комплициран комплекс от ограничения.

За задачата консултантската компания създаде особено управление „ Готовност за възобновяване. Практически справочник за наново отваряне на офиса “. Към края на април Cushman & Wakefield е обезпечила връщането в офиса на чиновници и клиенти, работещи на обща повърхност от над 74 млн. кв. м по целия свят.

“Преведохме и адаптирахме това управление, тъй като връщането към работа в офис в изискванията на продължаваща неустановеност е предизвикателство за всеки бизнес. Получаваме доста запитвания от наши клиенти по отношение на ограниченията, които би трябвало да вземат и считаме, че това управление ще им е от изгода “, разяснява Михаела Лашова, ръководещ сътрудник в Cushman & Wakefield Forton.

Ръководството е основано на концепцията 6 feet office, която Cushman & Wakefield и неговите сътрудници създадоха и ползват както в личните си офиси, по този начин и в тези на техни клиенти. Тя е създадена по този начин, че да обезпечи безвредна среда за работа в офиса, като се съблюдава правилото на 2 метра отдалеченост. Ръководството е ориентирано към наематели и притежатели на офис здания. То включва набор от механически инструкции за инспекция на системите и инсталациите в постройката, ограничения за метаморфоза на общите елементи на постройката и на обособените офиси, както и препоръки по какъв начин да се комуникира смяната със чиновниците.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР